Vožnja - Automobili

Stiže Audi SQ2 2021

Audi je ažurirao stil i dostupnu tehnologiju svog SQ2 crossovera, koji bi trebao da bude dostupan početkom 2021. godine, jer su pretprodaje već započele u Nemačkoj i drugim evropskim zemljama.

Cena Audija SQ2 za 2021. godinu kreće se sa 45.700 evra u Nemačkoj, dok će kupci iz Velike Britanije morati da potroše 38.700 funti. Ni SQ2 ni Q2 nisu dostupni u Severnoj Americi.

2.0 TFSI motor je isti kao i pre, stvarajući 300 ks i 400 Nm obrtnog momenta uz pomoć standardnog sedmostepenog S tronic menjača i quattro pogona na sve točkove. SQ2 za samo 4,9 sekundi ubrzava do brzine od 100 km / h, dok mu je maksimalno ubrzanje ograničeno na 250 km / h.

Redizajnirani izgled odmah je vidljiv čim bacite pogled na auto. Osmostrana Singleframe rešetka je sada nešto niža, a branici i usisi za vazduh su redizajnirani i agresivniji. Iako su LED farovi standardno dostupni, Audi će sada ponuditi nove Matriks LED jedinice kao opcionalnu dodatnu opremu. SQ2 takođe dolazi sa LED svetlima pozadi, uparenim sa dinamičkim indikatorima.

Sa bočnih strana, redizajnirani SQ2 sadrži kućišta ogledala aluminijumskog izgleda, alu umetke pragova i spojler na ivici krova.

Što se tiče unutrašnjosti, 2021 SQ2 standardno ima automatsku klimu, zajedno sa sportskim višenamenskim volanom i sportskim sedištima. Što se tiče tehnologije informaciono-zabavnog programa, ona je maksimalno unapređena i osvežena najnovijim programima i mapama.

Za kraj, Audi je ostavio i unapređene sigurnosne sisteme. SQ2 ne samo da standardno dobija Audijev sistem predsmislenog prednjeg sigurnosnog sistema, već i adaptivni tempomat, što je novi dodatak opcionalnoj opremi. Prilagodljiva pomoć pri vožnji omogućava vozaču da se odrekne kontrole nad automobilom tokom ubrzavanja, usporavanja i upravljanja.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group