Dženifer Lorens svojom lepotom ponovo zavodi svet

O, Dženifer, Dženifer...

Dženifer Lorens, glumica od koje smo do sada videli mnogo toga - kako po pitanju glume tako i nekih njenih privatnih delova života i hvala joj na tome – unikatna je po tome što poseduje sposobnost da zbog svojih izjava namerno ili prirodno ispadne glupa, ali i nakon što se gotovo čitava filmska javnost istog momenta okrene protiv nje, već sledećeg trenutka mi smo spremni da joj u potpunosti oprostimo sve.

Novi film Dženifer Lorens, No Hard Feelings, donosi svetu glumicu u njenom punom sjaju na velika platna i ekrane, nakon što se složila da odradi svoju prvu, zvaničnu, potpuno nagu scenu. Ovde nije reč o golišavim scenama sa pametno postavljenim saksijama, vazama, cvećem i nameštajem, već o punokrvnoj erotici i trenju kože, sa prilično krupnim planovima Lorensove koja je kao jedno sa prirodom tokom uranjanja u vodu i izlaska na plažu.  

Zvezda brojnih velikih naslova nije potpuno strana kada je reč o pokazivanju svoje prirodne lepote pred kamerama, jer se već skidala, ne računajući njen kućni snimak, u naslovu Red Sparrow, ali je njena pozicija bila takva da su kadrovi njenog tela ipak ostavili mnogo toga mašti. To ovoga puta nije slučaj, jer No Hard Feelings predstavlja Lorensovu u ulozi barmena i Uber vozača, žene koja krpi kraj sa krajem i pokušava da zadrži krov nad glavom pod maljem američke ekonomije.

Nakon što iznenada izgubi automobil i ostane na Ford Tabanusu, tridesetdvogodišnji karakter Lorensove nailazi na reklamu sa kojom očajni roditelji pokušavaju da pronađu pravu osobu koja će skinuti mrak njihovom devetnaestogodinjem sinu. To su pravi roditelji. U jurnjavi za svakim dolarom, karakter Lorensove kreće da prosipa sve ženske čari u očajničkim pokušajima da ovom tinejdžeru donese važna životna iskustva, sa njihovim zajedničkom golotinjom koja predstavlja samo deo svega kroz šta ovaj neobični par prolazi.

Govoreći o svojoj odluci da prihvati ovakvu scenu, Lorensova je izjavila: „Svi u mom okruženju rade ispravnu stvar i konstantno me zapitkuju da li sam sigurna, da li sam sigurna, da li sam sigurna? Nisam se ni jedne sekunde dvoumila, ovo je za mene bilo urnebesno“.

Lorensova je prošla velike probe za ovu scenu, dok njen kolega, dvadesetjednogodišnji Endrju Bert Fildman, insistira na tome da ništa ni jednog trenutka nije predstavljalo neprijatnost. Kako je glumac objasnio: „Svaka situacija u koju ovi karakteri upadnu čisto je komična. Postali smo toliko bliski u samom startu, da ništa nije delovalo opasno niti uvrnuto među nama. Sve je bilo potpuno profesionalno“.

Lorensova je začikavala svog mlađeg kolegu i nakon prijateljskog prepucavanja u potpunosti je jasno da se ovde radi o dvoje profesionalaca, koji imaju veoma komfornu uzajamnu vezu i da je čitavom snimanju itekako pomogla njihova hemija na setu, sa Fildmanom koji je dodao: „Jednoga dana, mi smo jedno drugom govorili najdublje i najmračnije tajne, a od tada, baš kao i pre toga, sve išlo dalje potpuno prirodno“.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group