Čovek postao viralan zbog vožnje tokom suđenja sa suspendovanom dozvolom

Čovek koji je postao viralan nakon što je viđen kako vozi tokom suđenja putem Zoom platforme sa suspendovanom vozačkom dozvolom, progovorio je o svom iskustvu.

Prošle nedelje, snimak sudije koji je bio zapanjen kada se navodno suspendovani vozač, Kori Heris, pridružio svom suđenju putem Zooma dok je bio za volanom, postao je viralan na internetu.

Haris, koji je iz Mičigena, nazivan je raznim neljubaznim imenima nakon što je snimak postao viralan. Međutim, u nedavnom intervjuu, objasnio je da je imao vrlo dobar razlog zašto je mislio da sme da vozi.

Na snimku, Heris je delovao šokirano kada ga je sudija Simpson obavestio da će morati da se javi u okružni zatvor zbog kršenja suspenzije vozačke dozvole. Heris tvrdi da mu je drugi sudija naredio da se suspenzija ukine još u januaru 2022. godine, izveštava WXYZ.

Kada je upitan šta mu je prolazilo kroz misli tokom suđenja, Heris je izjavio: "Šta sam mislio? Mislio sam na to kako da mojoj ženi pružim medicinsku pomoć. To sam mislio," odgovorio je Heris, dodajući: "Trebalo je da ukinu [suspendovanje vozačke dozvole] pre dve godine, ali nisu. ... Veoma je sramotno, i sa obzirom na moje veze sa crkvom i zajednicom, zaista je sramotno."

Nakon suđenja koje je postalo viralan hit, Heris je proveo dva dana u zatvoru nakon što se predao, uprkos njegovom saznanju da je suspenzija vozačke dozvole trebalo da bude ukinuta pre više od dve godine.

Sada je u procesu pokušaja da sazna šta je pošlo po zlu u procesu vraćanja njegove vozačke dozvole u 2022. godini, što je na kraju dovelo do nesrećnog viralnog trenutka koji je obišao svet.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group