Putnik pričvrstio kameru na kofer kako bi video šta se stvarno događa nakon čekiranja na aerodromu

Predavanje prtljaga je bez sumnje jedan od najstresnijih delova putovanja u inostranstvo...

Ostavite kofer u savršenom stanju na šalteru za prijavu, a nazad ga dobijete oštećenog i prljavog (a u nekim slučajevima čak i polomljenog) nekoliko sati kasnije po dolasku na destinaciju.

Gledanje koliko je vaš kofer uništen po dolasku često navodi putnike da se pitaju šta se dešava iza kulisa na aerodromu da bi završio u takvom stanju. Ispostavilo se da je ovo pitanje bilo na umu jednog snalažljivog putnika koji je odlučio da pričvrsti GoPro kameru na svoju torbu i prati njen put.

Video, koji je podelio Click On Detroit na svom YouTube kanalu, nosi naslov "POV: Ti si čekirani prtljag na DTW koji stiže do tvog aviona".

Svi koji su se nadali da će videti osoblje aerodroma kako baca ili nepažljivo rukuje prtljagom, biće razočarani, jer je ovaj konkretni snimak prilično miran. Za ovog srećnog putnika, njegov kofer prolazi niz seriju pokretnih traka pre nego što bude utovaren u avion.

Torbu u nijednom trenutku ne podiže član osoblja tokom pregleda, umesto toga je preuzima robotski sto pre nego što je skenira obezbeđenje. Naravno, snimak prikazuje samo mali deo puta torbe, ali gledaoci su ostali neubeđeni da će njihovi koferi biti pažljivo tretirani tokom celog puta.

"Gde je deo gde radnici sa minimalnom platom bacaju torbu u kolica i zatim ponovo bacaju u gepek aviona?" upitao je jedan korisnik, dok je drugi dodao: "izgleda kao prilično organizovan sistem."

Nema manjka video dokaza na internetu koji pokazuju kako se naši koferima, punih dragocenih stvari za odmor, grubo rukuje. Upišite "luggage handler" ili "airport luggage" na društvenim mrežama i pronaći ćete mnoge video snimke koji prikazuju osoblje aerodroma kako baca torbe na zadnji deo kolica ili pokretne trake.

U jednom videu objavljenom prošle godine, član osoblja Ryanair je uhvaćen kako nemarno baca instrumente. Snimak je podelio korisnik Džejms Elson na društvenim mrežama, koji nije mogao da veruje svojim očima dok je gledao kako se njegovi predmeti bacaju.

Srećom, nisu svi zaposleni na toj poziciji nepažljivi, kao što je TikToker Karmessa, koja je podelila video koji prikazuje člana osoblja aerodroma kako pažljivo utovara kofere putnika, i dokazala. "Uprkos onome što obično vidimo, postoje neki radnici koji pažljivo rukuju vašim prtljagom," napisala je.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group