Šta se dešava u ustima bitboksera

Nismo sigurni da li je ovo fascinantno ili odvratno...

Bitbokseri su zaista zanimljivi umetnici. Oni se mogu nazvati muzičarima je koriste svoja usta da proizvode muziku. Pomoći svojih glasovnih mogućnosti ovi umetnici uspevaju da prave neverovatnu imitaciju muzike. Bitbokseri su najpoznatiji po imitaciji elektronske muzike koja zvuči toliko relano da se ponekad pitamo da li su to zapravo oni ili je muzika puštena u pozadini.

Ovi talentovani momci su privukli pažnju naučnika koji su hteli da otkriju kakva magija se dešava u njihovim ustima i disajnim kanalima. Naučnici su okupili neke od talentovanih bitboksera i u usta im postavili instrumente sa kamerama koji su slikovito prikazali šta se dešava u njhovom grlu.

Oni su oktrili da ovi momci imaju neverovatnu kontrolu mišića grla i da se njihove glasne žice pomeraju na veoma neobične načine. Zbog ovog talenta, ovi umetnici su u stanju da proizvedu neverovatne zvukove, a oni najbolji mogu da imitiraju i nekoliko različitih zvukova istovremeno.

Na klipu se jasno mogu videti mišići grla i glasne žice koje vibriraju kao lude. Međutim, iako je nekima ovo bilo interesantno, mnogi koj su gledali ovaj video klip su rekli da im je gadno da gledaju unutrašnje organe i sluz koja se lepi po nečijem grlu.

Pogledajte ovaj video klip koji će vam pokazati kako se odvija ova muzička magija:

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group