5 stvari koje morate znati o električnim cigaretama

Elektronske cigarete postaju sve češći prizor...

Pušači često postavljaju različita pitanja o elektronskim cigaretama, pa smo zbog toga odlučili da se pozabavimo ovom temom. Neki smatraju da su električne cigarete sjajna zamena za obične, dok drugi misle da je to samo bacanje para.

Mi vam predstavljamo 5 osnovnih stvari koje morate znati o električnim cigaretama. Nadamo se da ćete na osnovu ovih činjenica doneti lakšu odluku, da li da ih kupite ili ne.

1. Električne cigarete su zdravije od običnih

Dim koji proizvodi električna cigara potpuno je drugačiji od dima koji se stvara obilnom cigarom. Ovaj dim se već razlaže u obrazima i samo male količine dolaze do pluća, što sa običnim cigaretama nije slučaj. Zbog toga su električne cigarete postale toliko popularne.

2. Električne cigare su dugotrajne

Pošto imaju bateriju koja se puni, ove cigarete se koriste poput mobilnog telefona. Postoji par elemenata koje morate menjati na par meseci, ali to su minimalne stvari, s obzirom da će vam cigareta uvek biti pri ruci.

3. Mogući su neželjeni efekti

Iako su zdravija solucija od cigarete, i ove električne cigarete imaju neželjene efekte. Istraživanja su pokazala da ove cigarete mogu da izazovu suva usta, osip i različite vrste alergije.

4. Neće vam pomoći da ostavite cigarete

Dakle, električne cigarete su tu samo da vam pomognu da imate barem malo zdraviju soluciju od običnih cigareta, ali to ne znači da ćete uz njihovu pomoć ostaviti pušenje.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group