Xiaomi je predstavio pametni krevet sa režimom „protiv hrkanja“

Više slika

Više slika

Xiaomi, tehnološki gigant poznat po proizvodnji pametnih telefona i kućnih aparata, lansirao je novi proizvod na tržište koji obećava da će revolucionisati način na koji spavamo i odmaramo.

Reč je o Xiaomi 8H Find Smart Bed, inteligentnom krevetu koji se prilagođava na osnovu preferencija i navika korisnika.

Xiaomi 8H Find Smart Bed je pametni krevet koji vam omogućava da pratite biometrijske podatke i optimalno prilagodite položaj i temperaturu kreveta. Krevet ima dizajn bez okvira, sa mogućnošću podešavanja ugla uz pomoć daljinskog upravljača ili preko pametnog telefona. Takođe možete ručno podesiti položaj nogu i leđa. Krevet se sinhronizuje sa Mi Home programom i podržava automatizaciju: na primer, možete da podesite krevet da se ispravi pre nego što ustanete i da vam olakša ustajanje.

U podnožje kreveta ugrađena je LED traka sa toplim svetlom - može se koristiti kao noćno svetlo ili izvor nežnog svetla uveče. 8H Find Smart Bed se može kontrolisati preko tri režima: Mijia app, Xiaoai pomoćnikom ili daljinskim upravljačem.

Pametni krevet takođe nudi osam „udobnih režima“, uključujući režime protiv hrkanja, TV, nultu gravitaciju, pomoć, čitanje, e-sport, jogu i režim rada u avionu, što se može postići promenom nagiba naslona i nogu u rasponu od 60° i 40°. Krevet ima ugrađeni motor sa jednim potiskom od 600kg, a buka koja se stvara tokom rada je manja od 45dB.

Xiaomi 8H Find Smart Bed je dostupan sa tri različita dušeka, uključujući dušek od lateksa debljine 20 cm, pamučni dušek debljine 25 cm i dušek od prirodnog lateksa Schcott debljine 15 cm. Krevet je dostupan u opcijama širine 1,5 i 1,8 metara.

Xiaomi 8H Find je u prodaji po ceni od 360 evra. To je inovativan i kvalitetan proizvod, koji pokazuje sposobnost kompanije Xiaomi da kreira inteligentna i personalizovana rešenja za dobrobit korisnika.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group