Zara predstavlja novu kolekciju za jesen 2019

Inspirisana vojskom i vojnim printovima, nova kolekcija nam donosi stvari koje će unaprediti i modernizovati naš stil...

Zara je brend koji uvek oduševljava svojim novitetima, a nova jesenja kolekcija nije izuzetak. Reč je o raznovrsnoj kolekciji koja je posebno dizajnirana tako da pomogne muškaricma da lakše prebrode hladnije i kišovite dane i da se tokom njih osećaju prijatno i lepo.

Ovoga puta, inspiracija za novu koelckiju bila je vojska i maskirna odela koja vojnici nose širom sveta. Vojne šare nalaze se gotovo na svim stvarima nove kolekcije i dolaze u različitim bojama i panternima, tako da nam nova kolekcija nudi zaista dosta stvari koje mogu zadovoljiti svačiji ukus.

U novoj kolekciji ćemo dobiti majice, dukseve, pantalone, cipele, kapute, jakne, ali i aksesoare poput torbi, rančeva i kapa, tako da ćemo biti potpuno opremljeni za jesen i hladno vreme.

Pogledajte šta vas sve čeka u novoj Zara kolekciji:

Foto:https://www.thefashionisto.com

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group