Trend - Satovi

Vreme prolazi, samo je ljubav večna

Februar je mesec ljubavi, period kada se zvanično dokazuje privrženost (iako to voljena osoba već zna), ali 14-ti je rezervisan za potvrđivanje, utvrđivanje, pokazivanje i darivanje…

Da li ste spremni za totalni preokret?

Buket ruža, čokoladna bombonjera ili neki treći trivijalni poklon, su večiti izbor kojem se okrećete u poslednjem trenutku, kada shvatite da na vreme niste odabrali adekvatan dar za Dan zaljubljenih. Takvim gestom jedino možete potvrditi vašoj lepšoj ili jačoj polovini, da se i ove godine niste dovoljno potrudili, nego ste posegnuli za najlakšim rešenjem.

Izbegnite scenu već poznate drame “Ne poklanja mi dovoljno vremena”, ili “Ne posvećuje mi ni malo pažnje”.

Kada živimo u vremenu koje teče i prolazi brzinom svetlosti, i kada u toj užurbanosti ne stižemo da se posvetimo ni sebi, a ni svojim partnerima, možda nas upravo taj jedan dan u godini upozorava da malo prikočimo i da svojim voljenima poklonimo sebe… i ono najdragocenije - svoje vreme.

Nekada su dovoljni mali znaci pažnje poput poljupca, zagrljaja, intimne večere samo za vas dvoje…

… a nekad je idealan poklon elegantni sat na ruci vašeg partnera ili partnerke, koji će vas podsećati da vreme otkucava i da treba prigrliti svaki lepi trenutak i uživati u ljubavi u svakom danu. Ne treba zanemariti ni činjenicu, da kad god pogleda na sat koji ste joj / mu poklonili, sa radošću i osmehom će pomisliti na vas!

Kao dokaz večne ljubavi, uz svaki model TAG Heuer satova ćete imati podsetnik da je upravo sada, taj pravi trenutak da nekome kažete: “Volim te!”

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group