Devojke

Stižu Marvel gejmerske stolice

Sve što je pravom heroju potrebno...

Specijalsita za gejming stolice, AndaSeat, sada se udružio sa Osvetnicima iz Marvela, i predstavio novi set fenomenalnih stolica.

Licencirane gejming stolice odlikuju se vrhunskim dizajnom i kvalitetom izrade usredsređenim na herojima kao što su Spider-Man, Iron Man, Captain America i Ant-Man. AndaSeat je primenio nauku o ergonomiji, kako bi omogučio da gejmeri imaju što manje bolova u leđima i da tokom višesatnog igranja budu u pravilnom položaju koji neće kriviti kičmu.

Boje i motivi vezani za voljene superheroje izraženi su na AD Plus PVC koži i skeletu izrađenim od AD Alpha Linen tkanine. Visokokvalitetna sedišta imaju glatku završnu obradu koja je otporna na ogrebotine i mrlje.

Naravno, stilica ima podesivo sedište po visini i uglu, naslon koji se podešava i fiksira i držače za ruke koji se mogu pomerati u više pravaca. Uz njih takođe dolaze i dva ergonomska jastuka koja možete staviti iza lumbalnog dela i iza vrata.

Stolice će se naći u prodaji na Amazonu od 1. feburara, a njihova cena će se kretati između 400 i 450 dolara.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group