Bil Mari umalo otkazan zbog šale koju njegova koleginica nije najbolje shvatila

Danas su svi jako uvredljivi i u ovom slobodnom društvu niko više ne sme ni da se našali kako ne bi povredio osećanja različitih osetljivih grupa i ljudi pekmeza koji mile ovom trulom današnjicom...

Zvezda brojnih hitova i legenda Holivuda, Bil Mari, podsetio se nekih neprijatnih trenutaka i svog navodno neprimerenog ponašanja koje je potpuno prekinulo snimanje Being Mortal naslova.

Produkciona kuća Searchlight Pictures obavestila je svo osoblje u pismu poslatom prošlog meseca da automatsko prekidanje snimanja stupa na snagu, objašnjavajući kako su dobili pritužbu kojom nameravaju da se pozabave odmah.

Mari je bio u glumačkoj postavi zajedno sa Azizom Ansarijem i Setom Rogenom, u filmu koji je baziran na knjizi Atula Gavandea, Being Mortal: Medicine and What Matters in the End. Film se nalazio na pola snimanja kada je njegov projekat obustavljen, ali je za sada potpuno nejasno da li će se Mari vratiti ukoliko se on nastavi.

Glumac je otvorenog govorio o svemu tokom intervjua datog CNBC mreži, objašnjavajući da je snimanje stalo zbog toga što je imao "sukob mišljenja" sa ženom sa kojom sarađuje na ovom filmu.

"Uradio sam nešto za šta sam smatrao da je smešno, ali to nije shvaćeno na taj način", izjavio je Mari. Kako je dalje nastavio, on je prethodnu nedelju proveo razmišljajući o incidentu i uprkos tome što nije potpuno naveo sve detalje i događaje sa seta, jasno je dao do znanja da on i druga osoba uključena u problem sada rade na svom pomirenju.

Kako je objasnio: "Mi smo oboje profesionalci, sarađujemo dobro i lepo se slažemo, sviđamo se jedno drugom i ukoliko zaista ne možemo nastaviti ovim putem i verovati jedno drugom, onda nema potrebe da radimo dalje, oniti snimamo filmove. Ovo je bilo veoma edukativno iskustvo za mene".

Sa filmom zakazanim za premijerno predstavljanje sledeće godine, Mari izjavljuje kako je veoma optimističan i da će se konačni mir uspostaviti na svim stranama da bi snimanje bilo ponovo nastavljeno, mada je primetio da će on jedino moći da nastavi sa ovim projektom ukoliko žena koja je uključena u incident bude potpuno saglasna sa njihovim dogovorom.

Razgovarajući o učenju iz grešaka, Mari je izjavio: "Smatram da je veoma tužno što ne mogu naučiti ništa više. To što ne mogu više učiti tužno je kao tužno štene. Ja ne želim da budem taj tužni pas i nemam nameru. Ono što bi me učinilo najsrećnijim jeste da obujem čizme i da se oboje vratimo na posao i budemo u mogućnosti da verujemo jedno drugom i završimo rad na poslu zbog kog smo zajedno proveli mnogo vremena razvijajući veštinu".

U pismu koje je producentska kuća Searchlight Pictures poslala svima uključenima u projekat, navedeno je da se oni takođe nadaju kako će se brzo vreatiti snimanju i da je na Ansariju i producentu Juri Henliju da odluče kada će se to desiti.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group