Džejson Momoa je Ozi Ozborn

U najnovijem spotu za pesmu „Scary little green man“, Momoa je glumio legendarnog rokera...

Iako ima preko 70 godina i iako boluje o parkinsonove bolesti, Ozi Ozborn ne prestaje da oduševljava i svima pokazuje zbog čega je živa legenda i neprikosnoveni kralj roka. Ozi je čovek koji je zaista imao buean život i nekoliko puta je bi na ivici smrti, ali on je uspeo iz svega da se izvuče i da u svojoj osmoj deceniji života nastavi da se bavi muzikom i da kreira fenomenalna muzička remek dela.

Za svoj novi hit, on je pozvao Džejsona Momou da ga glumi i da bude zvezda njegovog spota, a pošto je Momoa veliki roker i fan Ozija i benda Black Sabath, on je vrlo rado prihvatio ovaj zadatak.

Momoa kaže da se na snimanju spota proveo odlično i da je oduševljen sa enegrijom koju Ozi ostavlja i da smatra da mu je novi album jedan od najboljih svih vremena. On je takođe dodao da ne može da veruje da je Ozijev glas i dalje isti kao pre 40 godina i da je on u stanju da sa toliko godina snimi metal muziku koja polako umire u modernom svetu.

Pogledajte deo novog spota za pesmu „Scary little green man“:

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group