Džoni Dep potvrđuje da se neće vraćati Piratima sa Kariba

Džoni Dep ostaje pri svome i potvrđuje da se neće vratiti franšizi Pirati sa Kariba, uprkos svemu pa i svakoj potencijalnoj ponudi...

Depov predstavnik pobio je glasine da bi glumac mogao da se vrati u ulozi kapetana Džeka Speroa. Opisujući vesti o Depovom povratku franšizi kao obične izmišljotine, deluje da je glumac definitivno ostao dosledan i odbio sve što pred njega sada mogu gurnuti i ne želi da se vrati franšizi čiji je bio sastavni, glavni i neraskidivi deo.

Glasine su se prvi put pojavile u PopTopic magazinu, gde je izneseno kako je glumcu navodno ponuđeno oko 301 milion kako bi se vratio. Ovo je delovalo kao referenca na Depovu izjavu tokom suđenja u kojoj je naveo da se ne bi vratio ovoj franšizi ni za trista miliona dolara i milion alpaka.

U svakom slučaju, ovakva suma bi bila potpuno nerealna ukoliko se uzme u obzir da bi to bilo više novca nego što iznosi sam budžet Pirata. Dep je poslednji put igrao Džeka Speroua 2017. godine u filmu Pirati sa Kariba: Salazarova osveta i ustalio se kao glavno lice blokbastera.

Međutim, još dva nastavka su u planu, sa pedesetdevetogodišnjim glumcem koji je ispao iz obe kombinacije. Prvo je planirano šesto izdanje, ali za sada je potpuno sve nejasno i nije moguće reći u kom pravcu film može otići bez Depa za kormilom.

Kako je preneo The Hollywood Reporter pre dve godine, postoji takođe i plan za navodni spinof film u kome će nastupiti Margo Robi, ali je veoma malo detalja iznešeno od tada. Oba filma deluju kao da su zarobljena u postprodukciji, a kako deluje ni u jednom od njih neće biti Depa, koji je potpuno jasan kada se radi o vraćanju svojoj legendarnoj ulozi kapetana Džeka Speroa.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group