Fun - Muzika i film

Gemini Man potpuni promašaj

Najnoviji film u kojem glavnu ulogu tumači Vil Smit  u minusu je 75 miliona dolara...

Mnogobrojni trejleri i skupa produkcija govorili su nam da nas čeka sjajan akcioni film sa elementima Sci-fia gde ćemo videti mladog i starog Vila Smita u istim kadrovima. Moramo priznati da nam se ova ideja jako svidela i da smo jedva čekali da vidimo šta će ovaj film doneti na bioskopska platna.

Iako smo smatrali da će Gemini Man dobro proći kod publike, ovaj film je za sada totalni promašaj. Pošto je u njega utrošeno mnogo vremena, truda i napredne tehnologije, za snimanje ovog filma potrošeno je oko 240 miliona doalra, a film je za sad zaradio samo 118 miliona dolara. Film sa produkcija je u minusu za neverovatnih 75 miliona dolara, tako da ovaj film verovatno neće uspeti da zaradi nešto mnogo novca i biće upamćen kao jedan od navjećih promašaja Holivuda.

Na popularnom sajtu Roten Tomatoes, ovaj film dobio je pozitivne kritike u iznosu od samo 25 % , što je zaista poražavajuće i velika većina koja je gledala ovaj film kaže da je haotičan i da nije ništa specijalno.

Da li ste vi gledali Gemini Man film i kako vam se čini?

Foto:nickiswift.com

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group