Grčki glumac kao glas Tomi Lijevog penisa u novoj seriji Pamela i Tomi

Verovatno nikada ne biste mogli ni da pomislite da će penis Tomija Lija biti jedna od uloga za bilo kog glumca u novoj seriji Hulu seriji Pem i Tomi...

Kako se ispostavilo, jedan glumac je zaista dobio ulogu Tomijevog penisa i ispred sebe je imao potpuno neočekivan izazov da odglumi genitalije rok zvezde, tačnije samo glas koji iza njih stoji, moramo napomenuti, jer je sam penis odrađen animatronički naravno.

Nova serija predstavlja bračnu hroniku zvezde Čuvara plaže, Pamele Anderson i njenog bubnjara iz Montli kru benda, Tomija Lija, detaljno opisujući čitav skandal nastao nakon što je u svet „procureo“ njihov legendarni privatni snimak. Variety prenosi da će gledaoci svakako najviše govoriti o jednoj posebnoj sceni, koja će stići u drugoj epizodi, u kojoj će biti opisano kako se Li, koji je nedavno tek upoznao Andersonovu, pitao da li će se zaljubiti u ovu plavušu, u privatnoj diskusiji koju je vodio sa svojim penisom.

Konverzacija između Lija i njegovog penisa, inspirisana je stvarnim događajima koje je Li opisao u svojoj autobiografiji Tomilend, predstavljajući nam Sebasiana Stena kako leži go ko od majke i razgovara sa svojim organom, za čiji će glas biti zadužen Džejson Manzukas, koga gledaoci možda poznaju iz naslova kao što su Dobro mesto, Velika usta i Džon Vik: Poglavlje 3 Parabelum. Bez previše iznenađenja, ova ideja naišla je na pojedine barijere, sudeći prema scenaristi serije, Robertu Sigalu, koji je izjavio da se ipak na kraju sve dobro završilo i da je uspeo okupiti ljude.

Kako je izjavio za Variety: „Koliko god želeo da preuzmem zasluge za ovo, ja sam ipak samo adaptirao poglavlje iz Lijevih memoara. Smatram da će ovako nešto biti prvi put predstavljeno na televiziji. Imali smo prilična odlaganja i nailazili smo na velike prepreke, tako da je dolazilo do komstamtmih pauziranja ove priče sa penisom, ali je Hulu istovremeno pružao veliku podršku našoj ideji“.

Režiser, Kreg Galespi, izjavio je da je snimanje ove scene bilo krajnje bizarno, dodajući: „Imate četiri lutkara koji rade sa animatroničkim penisom. Zatim, koliko je zaista previše, da li je granica pređena i da li gubite akcenat na njegovom emotivnom razdoru zbog svega što se dešava? Nadam se samo da će sve funkcionisati“.

Sten dodaje da je jednostavno morao pristupiti ovoj čudnoj sceni baš kao da glumi pored bilo kog drugog kolege. „Na kraju, prema ovom neobičnom delu snimanja odnosio sam se kao prema intimnoj telesnoj konverzaciji koju neko može voditi kada se zaljubi“, izjavio je glumac.

Pored Stena u ulozi Lija, Lili Džejms se takođe pojavljuje u seriji i u ulozi Pamenel Anderson, dok Set Rogam igra Renda Gutiera, čoveka koji je ukrao njihov privatni pornografski materijal. Serija ograničenih epizoda biće premijerno prikazana na Hulu striming servisu drugog februara.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group