Najbolji horor filmovi u kojima možemo uživati na Netflix platformi tokom ovog jula

Gledanje horor filmova na svakoga može uticati potpuno drugačije...

Dok neki od nas vole da se štrecaju na "džamp sker" sekvence, ujedno kolutajući očima na dijaloge i glupost likova koji ih krase, pojedini ljudi vole ovakve naslove sa dobrim narativom, kvalitetnom glumom i karakterima, dobro kreiranim i originalnim scenarijima, ponekada krajnje morbidnim i zastrašujućim, ponekada i ne previše.

Tanka granica između horora i psihološkog trilera ponekada može biti potpuno zamagljena, tako da dobijamo najbolje iz oba sveta, tačnije možemo uživati u filmu koji deluje kao unikatna vizija njegovog režisera, koja geldaocima donosi noćne more ili na kraju svojom radnjom jednostavno ostavi puno toga na tumačenje.

Brojni od ovih takozvanih "art house" ili "post-horror" horor filmova, nezavisnih produkcija kao što su Midsommar i Hereditary, uglavnom donose dobre filmove iz ovog žanra i sveukupno dobre naslove. Časni pomen dobija pravac naučno-fantastičnog horora, koji takođe može slediti krv u žilama, posebno kada uspe da ostavi jak osećaj samoće i otuđenosti svemira, uklopljenih savršeno u paketu ključnih stavki iz oba pravca.

Međutim, jasno je da ne može svaki horor da uradi obe stvari i od ovog šarenolikog žanra se to i ne očekuje. Ne postoji ništa loše u glupim filmovima koji vam mogu otrkiti nove lične oktave ili najstrašljivijeg prijatelja u društvu. Stoga, predstavljamo vam izbor od 33 naslova koje trenutno možemo gledati na Netflix platformi i koji, u suštini, pokrivaju gotovo sve prethodno pomenuto. Pojedini se oslanjaju na granice trilera i jake priče, sa dobrom glumom i ostaviće iza sebe brojne mozgalice, dok su drugi nešto prostiji sa jansom namerom da vas isteraju iz takta ili možda svojim glupostima iznerviraju kao iskusnog filmofila.

« 31 32 33 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group