Fun - Muzika i film

Uncharted film stiže na leto ove godine

Uncharted film počeo je sa snimanjem i prati priču koju smo mogli da vidimo u popularnim video igrama...

Svi oni koji su igrali PS3 i PS4 konzole su sigurno probali Uncharted serijal igrica, jer je on jedan od najboljih, makar po mišljenju gejemra i fanova. Uncharted serijal prati lika po imanu Nejtan Drejk, koji je mladi istraživač koji često ide u pohode za blagom i otkriva antičke misterije po svetu. Njegova putovanja obično su isprepletana dramatičnim pričama i preokretima, kao i likovima koji su nezaboravni i koji žele da mu zagorčaju život.  Mnogi Uncharted porede sa Tomb Raider igricama, samo što je ovde u pitanju muški lik, dok je u Tomb Raider serijalu reč o poznatoj Lari Kroft.

Kompanija Sony odlučia je da od Uncharted priče napravi filmsku ekranizaciju i glavnu ulogu dala mladom miljeniku i jako dobrom glumcu, Tomu Holandu, koji se proslavio tako što je već 5 puta tumačio novog Spajdermena.

Nakon što smo videli kako će Holand izgledati kao Drejk, sada smo mogli da vidimo i prve naznake koje nam pokazuju u kojem smeru će nas voditi novi film. Na Uncharter Twitter nalogu, podeljene su 4 fotografije koje nam otkrivaju misterije filma. Niko do sada nije tačno utvrdio o kakvim misterjama je reč, ali je jasno da će Drejk ići u nekakvu potragu za blagom ili antičkim artifaktom.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group