Bred Pit lnasirao šampanjac od 390 dolara

Slavni glumac pokrenuo je novu granu svog biznisa...

Šta god Bred Pit i Anđelina Džoli urade zajedno, to mora biti izvanredno. Iako su se razveli, oni su se ponovo okupili, ne na romantičan način, već da bi svetu pružili još jedno izdanje svog visoko cenjenog roze šampanjca kroz njihov brend Miraval.

Fleur de Miraval Exclusivement Rose je naziv njihovog novog šampanjca i predstavlja mešavinu 75 procenata zrelog grožđa Šardone i 25 procenata mladog grožđa Pino Noar koje je odležalo u mračnim podruma tri godine. Džoli i Pit su kupili imanje Miraval od 1.200 hektara 2012. godine, a Fleur de Miraval Rose vrhunac je njihovog petogodišnjeg rada, istraživanja i degustacije. Pored roze šampanjca, tim je pustio i novu količinu vina, pa čak otvorio i novu vinariju.

Prvo izdanje Fleur de Miraval Exclusivement Rose biće objavljeno u samo 20.000 boca i to 15. oktobra ove godine. Šampanjac će se prodavati po ceni od 390 dolara, što  znači da će ovo penušavo piće biti namenjeno samo pravim ljubiteljima šampanjca.

  • Ključne reči: 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group