Lifestyle - Putovanja

Francuska rivijera je passe - u trendu su svemirska putovanja

Svemirska turistička kompanija, Virgin Galactic, koju predvodi Ričard Brenson, formirala je novo partnerstvo sa Nasom koje ima za cilj omogućavanje privatnih putovanja do Internacionalne Svemirske Stanice…

Kompanija je prošlog ponedeljka objavila vest da su zvanično potpisali Space Act Agreement govor sa NASA Džonson Space Centrom, kako bi pomogli u kreiranju privatnih orbitalnih putovanja do ISS. Kao deo ovog ugovora, Virgin Galactic će kreirati novi program za putovanja, koji će omogućiti privatni svemirski turizam i povezati turističke kompanije, organizacije i pojedince koji žele da se otisnu u svemirsku avanturu.

“Jako smo uzbuđeni zbog saradnje sa Nasom na ovom specijalnom programu, koji nam neće samo dati priliku da koristimo našu platformu, već će ponuditi naše specijalno treniranje Nasi i drugim agencijama”, izjavio je Džordž Vajtsajds, CEO Virgin Galactic u zvaničnoj objavi. “Na osnovu nenadmašnih nivoa kupaca svemirskih letova koje smo osigurali do danas, ponosni smo šot možemo razvijati i dodatno tržište sa ovim ciljem. Želimo da približimo ov perspektivu brojnim ljudima, a ne samo onima koji imaju duboke džepove”, dodao je.

Namenjena svim ljudima koji su avanturisti u duši i koji žele da vide naš svet iz sasvim druge perspektive, ova prilika će nam dati mogućnost da vidimo sve ono o čemu smo do sada mogli samo da maštamo.

  • Ključne reči: 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group