Zbog seksa u patrolnim kolima i zanemarivanja dužnosti otpušteno dvoje policajaca

Dvoje policijskih službenika potpuno je ignorisalo pozive dispečera ne želeći da prekidaju svoje seksualne aktivnosti u patrolnom vozilu...

Moli Edvards i Ričard Paton našli su se pred disciplinskom komisijom, zbog toga što su potpuno raskrinkani nakon što je njihovo vozilo ozvučeno zbog sumnji da su u ljubavnoj vezi. U audio snimku tridesetdevetogodišnji Paton može biti čut kako uzdiše u zanosu i govori koleginici da bi trebalo da se skinu, nešto pre 04:51 ujutru po lokalnom vremenu, kada je dispečer zahtevao njihovu podršku zbog pljačke jedne radnje koja se bavi prodajom elektro materijala.

Policajci na dužnosti su ignorisali prethodne pozive za prisustvo u jednom noćnom klubu u kome je došlo do ozbiljnog napada. Vreme ovog poziva bilo je nešto posle četiri ujutru, baš kada je ovaj par bio parkiran tokom petnaest minuta uživajući u bludnim radnjama. Predsedavajući disciplinskom komisijom, Džon Baset, izjavio je: "Jasno je iz transkripta da se nakon poziva njihov seksualni čin nastavio".

U zvaničnom izveštaju stoji da je snimak uhvatio verbalne izraze njihovih seksualnih fantazija, dok su aktivnosti polnog snošaja jasno izražene uklanjanjem odeće i ljubljenja, kao i Patnonovog zadovoljavanja Edvardsove. Oba policajca suspendovana su iz Surrey policijskog odeljenja kada su četiri optužbe za zloupotrebu službenog položaja iz prošlog meseca dokazane, što znači da će oni na kraju biti otpušteni iz službe.

Prva optužba je zasnovana na seksualnim aktivnostima na dužnosti, u policijskom vozilu i na javnom mestu, dogodivši se navodno između juna i septembra meseca 2019. godine. Edvardsova je izjavila da se njihov odnos dogodio samo tokom dva dana kada je patrolno vozilo ozvučeno, a u zvaničnom izveštaju pred predavanje značke ona je izjavila: "Nismo uvek imali seks kada smo bili zajedno, ponekada smo se samo držali za ruke. Uživam u vremenu koje provodimo zajedno, ali sam svesna da je to što radimo pogrešno i rekla sam mu da bi trebalo da prestanemo".

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group