Ova grupa muškaraca ima najviše seksa

Pogađajte koji muškarci su u pitanju...

Da li ste se ikada zapitali koji su to mušakrci koji imaju najvše sreće u seksu? Odgovor na ovo pitanje će vas iznenaditi. U Velikoj Britaniji sprovedeno je istraživanje koje je našlo odgovor. Ispitano je preko 2000 žena koje su bile starije od 18 godina i istražitelji su na osnovu njihovih izjava supeli da donesu zaključke.

Odgovor je GEJMERI!

Da, verovali ili ne, britanska istraživanja pokazuju da su gejmeri ono koji imaju najviše seksualnih odnosa.

25% žena su rekle da su bile sa gejmerima, a 21% žena reklo je da je spavalo sa momcima koji idu u teretanu. Iza njih nalaze se hipsteri i 17% devojaka je priznalo da je bilo sa njima.

Moramo priznati da smo malo šokirani sa rezultatima. Fitens manijaci i hipsteri nas ne iznenađuju, ali uopšte nismo očekivali da će gejmeri biti na prvom mestu. Međutim, ljudi koji su sproveli istraživanje kažu da to i nije tako čudno.

Gejming je postao veoma popularan i gejmeri više nisu stereotipna grupa muškaraca koja samo sedi kod kuće i gleda u monitor. Gejmeri idu u teretanu, bave se sportom i rade različite stvari kao i svi drugi, samo što u slobodno vreme preferiraju da drže džojstik u rukama. Devojke su takođe to potvrdile i rekle da su njihovi gejmeri najdivniji muškarci na svetu.

Dakle momci, džojstik u ruke i u napad!

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group