Kako stići do famozne G tačke i dovesti je do ludila u krevetu

Već duže vreme traje debata o tome da li je G tačka stvarna i da li postoji, ali su naučnici odlučili da je reše jednom zauvek, dok ova naizgled mitska površina ženskog uživanja predstavlja sveti gral koji su samo odabrani do sada uspeli da pronađu...

Možda za pojedine ljude deluje potpuno neverovatno da poveruju kako je većini žena potrebna klitoralna stimulacija tokom seksa kako bi dostigle orgazam, ali G tačka zapravo poseduje gotovo isti potencijal. Ukoliko niste sigurni šta je to, G tačka je erogena zona koja se nalazi odmah unutar vaginalnog kanala, a uprkos tome što se već decenijama raspravlja o tome šta je ona tačno, jednostavno rečeno, G tačka je mesto gde se grupišu brojna osetljiva tkiva kreirana od više nerava.

Kada se ovo mesto stimuliše ono može doneti ženama predivan osećaj koji se vezuje za unutrašnji deo klitorisa i organa koji ga okružuju. Međutim, ne može svaka dama osetiti ovo neverovatno uživanje, jer se sve one pomalo razlikuju. Za neke od njih ovo može biti neverovatno iskustvo, dok druge nisu toliko oduševljene čitavom pričom, ali ukoliko ste spremni da pokušate onda ne možete definitivno ništa izgubiti.

Ono što vam mi možemo reći jeste da je G tačka smeštena u vaginalnom kanalu sa stomačne strane i generalno se nalazi negde između 2,5 i 5 centimetara dubine. Ovo nije tačno specifikovan deo tela, tako da G tačka može zahtevati određeni napor za pronalaženje, a uglavnom je mekana i sunđerasta, posebno kada se aktivira. Baš kao i drugi intimni delovi, G tačka upumpava krv kada je nadražena tako da i njena gustina može biti promenjena pomalo.

Ako odlučite da potražite G tačku, onda je prva stvar koju želite dobra atmosfera i raspoloženje. Najverovatnije ćete je daleko lakše naći ukoliko dobro zagrejete svoju partnerku jer će ovo mesto nakon toga dobiti sunđerastu teksturu. O dobroj atmosferi i zagrejanosti ne treba previše pričati, to su jasne stvari koje se neretko uspostavljaju dobrom muzikom, predigrom ili jednostavnim puštanjem mašti na volju kada poželite da se igrate sa njom. Onda kada joj dobro podignete temperaturu i podmažete mašinu, pravo je vreme da je potražite, za šta imate dva načina – ručnim radom ili penalnom penetracijom u pozi koja cilja gornju, stomačnu stranu vagine.

Kako seks terapeut Čavez Kurešiz naglašava: „G tačka je smeštena na oko dva ipo centimetra unutar vaginalnog kanala, na prednjem zidu. Anatomija svake žene je drugačija, tako da ne postoji jedna mera koja može potvrditi tačno mesto u kome se ovaj skup nerava može nalaziti“.

Ovo znači da je možda potrebno uložiti dodatni napor kako bi se ova tačka locirala, ali je generalni savet stručnjaka da prvo krenete sa istraživanjem prstima tokom predigre, kako biste je nanišanili. Tokom ovoga, bićete u mogućnosti da osetite teksturu i eksperimentišete sa različitim pritiscima na ovo mesto kako biste zaključili da li se vašoj partnerki to dopada. Ukoliko preferirate možete dodatno jezikom ili drugom rukom nadražiti njen klitoris kako biste aktivirali vulkan, dok sve možete finiširati penetracijom koja će samo začiniti stvari koje su već dovedene do usijanja.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group