Doviciozo napušta Dukati

Andrea Doviciozo više neće nositi crvene boje...

Menadžer italijanskog vozača, kao i sam Dukati tim, potvrdili su da se Dovi od sledeće sezone više neće nalaziti u ovom timu, što će ga verovatno naterati da sreću potraži negde drugde.

Doviciozo je u Dukatiju bio od 2013. godine i jedan je od najodgovornijih ljudi koji je doveo ovaj tim u sam vrh Moto GP takmičenja. 13 puta je bio pobednik mnogobrojnih trka, a čak je tri puta bio vicešampion, što mnogo govori o njegovom talentu i zalaganju.

Ipak, sada se era u Dukatiju završava i ostaje da vidimo gde će Dovi preći. Kao razlog odslaska navodi se manja plata, ali i uslovi oko kojih italijanski vozač i tim nisu mogli da se usaglase i dogovore.

U ovom trenutku, jedino mesto koje bi Doviciozo možda mogao da popuni je u Apriliji, ali to još uvek nije sigurno i moraćemo još da sačekamo kako bismo videli gde će ova legenda završiti. Njegovi fanovi su mu poručili da će ga pratiti i podržavati, bez obzira u koji tim on pređe.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group