Evo zbog čega muškarci gledaju umetničko klizanje

Umrećete od smeha kada budete videli ove fotografije...

Umetničko klizanje se ne smatra muškim sportom i zbog toga se svi šokiraju kada muškarci kažu da  prate umetničke klizače. Umetničko klizanje važi za graciozni i fluidni sport koji povezuje prelepe pokrete i muziku i koji pokazuje neverovatnu fizičku spremu i na šta je sve ljudsko telo sposobno. Međutim, umetničko klizanje nije tako graciozno kao što se na prvi pogled čini.

Kao i u svakom sportu, i ovde se oko terena, odnosno klizališta nalazi ogroman broj fotografa koji beleže svaki pokret klizača. Uprvo su ti fotografi odgovorni zbog ogromne popularnosti kod muškaraca. Kada se pogledaju fotografije, vidi se da klizači prave vrlo smešne facijalne ekspresije. Oni to ne mogu da kontorlišu jer se kreću i vrte toliko brzo da je prosto nemoguće  ne napraviti neku facu. Iako se to na živom snimku ne vidi, fotografije otkrivaju smešne detalje zbog kojih je ovaj sport postao čak i omiljeni kod nekih muškaraca.

Mi smo vam izdvojili neke od najsmešnijih fotografija, pa ih obavezno pogledajte.

Foto: Bored Panda

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group