Junajted dovodi Matića za 45 miliona evra

Igrač Čelzija, Nemanja Matić, prelazi u Mančester Junajted, a kako strani mediji prenose, on će imati lepu zaradu od toga...

Ovaj 28-godišnjak je pokazao velike kvalitete i više puta dokazao da zna da barata sa loptom, pa je zbog toga Murinjo pokazao veliko interesovanje za njim. Matić i Murinjo sarađivali su 2014. godine, kada je Murinjo bio trener Čelzija u kojem je Matić igrao.

Murinjo sada želi da Matić preće u Junajted, jer mu izgleda odgovara saradnja sa srpskim fudbalerom, pa su zbog toga počeli da prave transfer koji će biti odlično plaćen. Junajted je za Matića izdvojio oko 45 miliona evra, a Nemanja će imati nedeljnu platu od 155.000 evra, što znači da će na godišnjem nivou zarađivati oko 9 miliona evra, što je izuzetno visoka suma novca.

Matić će najverovantije biti zamena za Majkla Karika kojem ističe jednogodišnji ugovor i koji ove godine puni 36 godina, pa će se najverovatnije povući iz profesionalnog fudbala. Takođe, očekuje se da Matić bude podrška Felaniju.

Iako je Čelzi odlučio da proda jakog igrača, ovaj tim je takođe spreman za veliki transfer. Uprava Čelzija pregovara sa igračem Monaka, Timeuom Bakajokom, kojeg želi da dovede u prvi tim. Čelzi će najverovatnije novac od Matićevog transfera iskoristiti za Bakajoka koji će biti dobro pojačanje.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group