Najlepše fudbalerke na svetu

Uprkos tome što se fudbal smatra muškim sportom, u njemu ima i te kako lepih igračica...

Kako popularnost fudbala raste, tako sve više devojaka uzima učešće u njemu. Njihova lepota nas je posebno oduševila i dajemo vam jedinstvenu listu ubedljivo najlepših fudbalerki na svetu. O ukusima ne treba raspravljati, tako da ste slobodni da proširite našu listu po slobodnoj volji.

Toni Dugan

Prelepa igračica iz Liverpula, koja takođe nastupa i za nacionalni sastav svoje zemlje, brojne muškarce ostavlja bez daha. Danas nastupa za Mančester Siti i nema sumnje da će uskoro i ženski fudbal dobiti na značaju u Engleskoj.

Heter Mits

Zanosna plavuša nam stiže iz Amerike i njihove soker lige. Član je reprezentacije od 1999. godine i spada u jednu od najboljih fudbalerski „preko bare“. Studirala je na Univerzitetu na Floridi, a danas sa uspehom brani boje Boston Breakers-a.

Žozefin Okvist

Šveđanke su simbol za lepotu, pa tako i Žozefin ne zaostaje. Zanosna plavuša nastupa za francuski Monpeljer, gde ljubitelji fudbala imaju prilike da uživaju i njenom izgledu i potezima.

Jonel Filigno

Još jedna lepotica nam dolazi sa američkog kontinenta. Kanađanka je član nacionalnog tima od 2008. godine.

Ali Kriger

Spoj talenta, izgleda i savršenog tela, to je ukratko opis mlade gospođice Kriger. Trenutno je član Vašington Spirits-a.

Laisa Andrioli

Iskreno, naš veliki favorit za najlepšu fudbalerku. Dolazi nam iz zemlje fudbala, gde nastupa za brazilski Porto Alegre. Par puta je angažovana i u modnoj industriji, sa razlogom.

Lauren Saselman

Ukoliko vam se svidela Laisa, onda ćete Lauren obožavati. Plava kosa i zelene oči su sasvim dovoljan razlog za to. Još jedna u nizu prelepih Kanađanki.

Natali Vinti

Da i Meksiko ima čime da se podiči, uspešno je pokazala Natali Vinti. Njen prelepi osmeh obara svakog muškarca obara s nogu.

Anuk Hogendajk

Čast Evrope brani savršena Holanđanka. Ona je razlog zbog čega su utakmice Arsenala uvek posećene. Zbog svoje neverovatne lepote, postala je zaštitno lice kompanije najk.

Morin Dorneles Gonzales

Složićemo se da su Brazilke zaista sa pravom na ovom listi. jednostavno retko koja ancija može da im parira po lepoti i umeću. Trenutna članica tima iz Njujorka, sa svojim zanosnim oblinama godinama već lomi muška srca.

Kajlin Kajl

Koliko samo američka nacionalna liga ima prelepih igračica. Zgodna plavuša, kanadskog porekla je možda i najlepša među njima. ono što će vas posebno obradovati, jeste da je vrlo aktivna na društvenim mrežama, gde često ostavlja izazovne fotografije.

Houp Solo

Da nisu samo fudbalerke zgodne, govori i primer golmana Sijetla, Houp Solo. Njeno telo nikoga ne ostavlja ravnodušnim, jer joj je priroda podarila samo ono najbolje. Inače, osvojila je dve zlatne medalje na Olimpijskim igrama. Em što je lepa, em je i uspešna u sportu.

Lauri Bjurne

Ubedljivo najlepše biće koje juri za loptom na travnatim terenima. jednostavno, ostale su za koplje iza nje. Svetla kosa i neverovatno lepe oči, Lauri su uvrstili u najlepše devojke na planeti. Potpuno i bez preterivanja nosi titulu najlepše fudbalerke na planeti.

kakvo je vaše mišljenje, da li postoji neka dama da nije na našoj listi?

 Č.K. 

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group