Sony Playstation napunio 25 godina

Pre četvrt veka, na tržište je izašla revolucionarna gejming konzola koja je oduševila sve ljubitelje video igrica...

Oni koji su malo stariji se sigurno sećaju osećaja kada su prvi put uzeli PS džojstik u ruke. U tom periodu, kada gejming idustrija nije bila mašinerija za stvaranje novca i kada su igre pretežno pravljenje za mlađu populaciju, svi smo bezbrižno uživali u mnogobrojnim igrama koje su bile jeftine i koje nisu bile preterano zahtevne i komplikovane.

U vremenu kada nije bilo interenta, igrice su bile glavni vid zanimacije i to je jedan od razloga zbog kojih je PS konzola jedna od najuspešnijih i najprodavanijih svih vremena. Posle 25 godina, dobili smo još 3 generacije ove konzole koje su bile sve unapređenije i koje su donosile igrice sa boljm grafikom, a sada nas uskoro i čeka futuristični PS5 koji će se uskoro naći u prodaji.

Međutim, ništa ne može zameniti niti nadmašiti osećaj igranja igrica na originalnom Soniju koji smo svi obožavali i koji nam još uvek negde čuči po ormarima, kutijama i podrumima.

Predstavljamo vam video klip sa najpopularnjim i najpoznatijim igrama za ovu konzolu koje su donele pravu revoluciju i koje su nas naterale da postanemo strastveni gejmeri.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group