Žena koja je tvrdila da je njen pas vegetarijanac demantovana za nekoliko sekundi u programu uživo

Njen pas je očigledno imao snažnu želju da joj pokaže koliko ona nije u pravu...

Svaki vlasnik psa zna da njihovi ljubimci vole meso, ali to nije sprečilo jednu ženu da tvrdi kako je njen pas vegetarijanac. Zapravo, svima je poznato da psi će pojesti skoro sve što im se stavi pred njih - zbog čega je izuzetno važno pratiti šta vaš ljubimac jede.

Pa, Lusi Karington je odlučila da prebaci svog voljenog psa na vegetarijanstvo kada je počela davati Stormu, haskiju, ostatak povrća i hranu za pse bez mesa 2018. godine. Storm je postala umorna od svoje prethodne hrane tokom vrućeg leta u Velikoj Britaniji, pa je Lusi odlučila da promeni stvari.

Pojavivši se na ITV-ovom "This Morning" u avgustu te godine, Lusi je odlučila da testira vernost svog psa veganskom načinu života. Nakon razgovora sa voditeljima Rut Lengsford i Imonom Holmsom tokom jutarnjeg programa koji se u Velikoj Britaniji emituje uživo, predstavljene su dve činije za hranu. Jedna je bila puna mesa, dok je druga bila natrpana povrćem - Storm je imala tešku odluku na umu.

I možda ne iznenađujuće, pas je odmah krenuo na meso, proždirući hranu bez ikakvog oklevanja. Storm čak nije ni dvaput pogledala zeleniš, samo ga je brzo omirisala pre nego što je navalila na mesnu opciju. "Oh ti mali... Nisam psovala. Pošteno je, više nije toliko toplo", rekla je Lusi reagujući na izbor svog psa.

Holms nije baš imao vere u njene reči, rekavši: "Kažete da psi ne mogu napraviti izbor, ali u ovom programu oni mogu napraviti izbor." Segment je bio deo šire debate na "This Morning" o tome da li psi mogu biti vegetarijanci. Veterinar Skot Miler, koji se i danas pojavljuje na "This Morning", objasnio je kako su psi svaštojedi, pa promena ishrane uskraćuje psu izbor.

Budući da su svaštojedi, psi jedu i meso i biljne proizvode. Kao što je Lusi tvrdila, teoretski je moguće da psi budu vegetarijanci. Međutim, Britansko veterinarsko udruženje ne preporučuje davanje psu isključivo vegetarijanske ili veganske ishrane, "jer je mnogo lakše pogrešiti u balansu esencijalnih nutrijenata nego pogoditi pravu meru."

Što se tiče Storma, mnogi na društvenim mrežama su našli celi segment "This Morning" prilično smešnim. "Urlam od smeha na Storma 'vegetarijanskog' psa koji jede meso," napisala je jedna osoba na X, ranije poznatom kao Twitter. Lusi je napustila emisiju priznavši da će ponovo hraniti Storma mesom. "Ako ovo ona želi, onda ću se, naravno, prilagoditi," rekla je.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group