Ibica - Idealno mesto za savršen odmor

Više slika

Više slika

Ibica je ostrvo na kom se život slavi svakog dana...

Ibica, najbliže ostrvo balerskog arhipelaga španskom glavnom kopnu, ima mnoge karaktersitike okolnih ostrva. Uz svoje prirodno i istorijsko bogatstvo, predivno komplementovano zlatnim plažama i toplim mediteranskim vodama, nije ni čudo što su ova ostrva dugo posmatrana kao top destinacija za letovanje.

Postoji nešto jedinstveno vezano za ostrvo Ibica što ga čini tako posebnim. Prirodna lepota, koja se prepliće sa lepotom tradicionalne španske arhitekture, kao da okružuje svetski poznatu lokaciju za dobar provod i noćni život, dajući joj nežnu auru, nešto nalik na mit, što se ne može iskusiti bilo gde.

Ostrvo meri 45 km dužine i 25 km širine, tako da postoji dosta toga što se treba istražiti, posebno u pravcu severa, gde seoski predeli daju mogućnost uživanja u ruralnoj španskoj scenografiji i ogromnim zasadima maslina, smokvi i badema. Obala se proteže na 200 km i sastoji se od 80 predivnih plaža koje će vaše letovanje učiniti nezaboravnim. Topla mediteranska klima, praćena osvežavajućim morskim povetarcem, čini Ibicu savršenim mestom za letovanje i odmor, gde se preko dana možete opustiti u prirodi, a u toku noći u nekom od svetski poznatih i popularnih noćnih klubova.

Reputacija Ibice kao antičkog glavnog grada turizma inspirisala je restoransku industriju i dala joj kreativnost, varijacije i bezbroj mogućnosti. Inače, uticaj svetske kuhinje ovde nije mogao ništa da učini starim španskim restoranima, gde se lokalni recepti služe u najidiličnijem okruženju.

Kada govorimo o noćnom životu, Ibica zaista ima svoj posebni. Na ovom ostrvu nalaze se neki od vodećih noćnih klubova koji su kao druga kuća nekim od najpoznatijih DJeva, nije iznenađenje što ima reputaciju kao Party ostrvo. Takođe je poznata pod imenom belo ostrvo, na kome se mogu osetiti zaista posebne vibracije.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group