Ako želite bolji seksualni život onda morate jesti ove namirnice

Nutricionisti su otkrili da ova hrana drastično povećava seksualnu želju kod muškaraca...

Kako bi povećali svoj seksualni nagon, ljudi su isprobavali sve i svašta. Brojni mirisi, pića pa i jela konstatovana su kao vrlo moćni afrodizijaci koji bude seksualnu želji i povećavaju uživanje tokom seksa. Neki od njih će delovati na vaše čulo dodira, mirisa, sluha ili vida, a neki će učiniti da ceo vaš organizam jednstavno vapi za seksom.

Takođe ukoliko ste svesni da je neka vrsta pića, hrane ili mirisa, na listi afrodizijaka, autosugestivno ćete pasti pod uticaj iste. Šampanjac i vino nalaze se među afrodizijacima kada je piće u pitanju, ali šta je sa hranom?

Nutricionisti su otkrili da omega 3 kiseline imaju nevarovatan uticaj na muški libido i da drastično povećavaju seksualnu želju. To dalje znači da riba i morski plovodi, koji sadrže ogromne količine omega 3 kiseline, spadaju u jedne od najjačih prirodnih afrodizijaka.

Naučnici su napravili istraživanje kako bi otkrili koliko zapravo riba ima uticaj na seksualnu želju kod parova. Istraživanje je ispitlao preko 500 parova koji su pokušavali da dobioju dete. Parovi su imali četiri godine da konzumiraju razne vrste riba i morske plodove. Istraživači su beležili koliko često su imali intimne odnose. Oni su ustanovili da su muškarci i žene koji su konzumirali više od dve porcije morske hrane, nedeljno imali češće seksualne odnose i da su žene češće ostajale u drugom stanju od onih koje su retko konzumirale plodove mora.

Ustanovljeno je da su parovi koji su dva puta nedeljno jeli ribu imali mnogo više seksualnih odnosa i da su dobili dete u roku od godinu dana.

Dakle, ako ste primetili da vam je seksualni život usporen i da imate sve ređe odnose sa vašom partnerkom, onda ubacite ribu u vašu ishranu i problem će biti rešen.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group