Da li muškarci imaju G tačku?

Odgovaramo na ovo pitanje...

Uvek se priča o famoznoj ženskoj G tački koja dovodi žene do ludila i koja dovodi do neverovatnog orgazma. Kad je reč o muškarcima, nikada se ne spominje G tačka, a čak i muškarci kažu da njima G tačka nije potrebna, jer njih podjednako uzbuđuje svaki ženski dodir.

Ipak, najnovija istraživanja su pokazala da postoji jedan deo muškog tela koji se može smatrati G tačkom. Reč je o prostati. Prostata je mala železda koja se nalazi između bešike i penisa i ona je muška senzualna tačka.

Iako je mnogim muškarcima odvratno da pomisle da neko treba da im dodiruje ovu žlezdu, istraživanja su pokazala da je masiranje prostate u toku seksa neverovatno erotično i da dovodi do gotovo trenutnog orgazma. Muškarci koji su to probali su rekli da je osećaj fantastičan i da se nikada pre tako nisu osećali.

Potrebno je samo blago masiranje i samo par dodira kako bi se žlezda aktivirala i kako bi orgazam postao jači i brži. Naučnici takođe tvrde da je masiranje prostate zdravo i da se na taj način znatno umanjuje verovatnoća od dobijanja raka prostate koji u velikoj meri pogađa pripadnike muške populacije.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group