Najčešće greške koje pravimo u krevetu

Kada ste u vezi duži vremenski period, održavanje vatre u krevetu i van njega može postati veoma komplikovano...

Međutim, jedna grupa seksperata nedavno je otkrila neke tajne koje vam mogu pomoći oko ovoga, navodeći nam najveće greške koje parovi prave u spavćoj sobi. Rubi Pajn radi za onlajn prodavnicu seks igračaka UberKingy i ponudila je nekoliko vrhunskih saveta za dostizanje seksualne satisfakcije. Pre svega, ona je kao najvažniju stavku istakla da orgazam ne sme biti centralni fokus tokom uživanja u seksu, već u prvom planu mora biti povezanost sa vašom lepšom polovinom.

"Orgazam moramo posmatrati kao završni proizvod našeg uživanja, radije nego njegov cilj", izjavila je Rubi. "Seks je putovanje i previše fokusa usmerenog ka orgazmu pruža veliki pritisak na partnere, a ukoliko postoji nešto što slobodno možemo nazvati ubicom raspoloženja, onda je to pritisak." Pored toga, posmatranje sata takođe predstavlja siguran način da dodamo pritisak i upropastimo romantiku.

Stoga, najvažnije je da ostanete u momentu radije nego da brojite sekunde čak i onda kada imate ograničeno vreme da se posvetite strasti i uživanju. Eksperimentisanje je ključni deo održavanja stvari interesantnim, tako da je isprobavanje novih poza podjednako važno za začinjavanje veze u krevetu. Kako Rubijeva tvrdi, na svetu postoji široka paleta dostupnih poza, tako da je mogućnost promene ogromna.

Kejt Mojli predstavlja eksperta u polju i smatra da je komunikacija ključna stvar kada se radi o pokušavanju nečega novog. Kako je prva dama iza LELO kompanije izjavila: "Parovi neretko, ili jedan od partnera, mogu biti zastrašeni dodavanjem nečega novog u njihov život. Nemojte jednotavno nabaciti partnerku na sebe i pokušati bilo šta - ovaj način je moguć samo ukoliko ste potpuno fluidni tokom seksa ili jednostavno nezajažljivi i potpuno izgarate od strasti, iako je ovo odličan način za kombinovanje rutina - već se potrudite da popričate malo pre toga."

Pored toga, izbacivanje intime iz spavaće sobe i bezobrazno flertovanje i ljubakanje, takođe može popraviti vaš seksualni život. Kako je kinki Rubi dodala: "Vaš cilj nije samo da napalite partnerku, vaš cilj je održavanje želje živom". Ponekada međutim, jedna polovina jednostavno nije raspoložena i važno je razumeti granice kako bi se odbijanje prihvatilo na pravi način. "Ukoliko vaša lepša polovina kaže da nije gladna, ali vi jeste, vi se verovatno nećete ljutiti, već ćete pitati kada bi ona želela da jede?".

Nemojte to shvatati lično i nikada nemojte pritiskati ili nabacivati krivicu svojoj partnerki, navodeći je na seks samo zbog toga što ste vi raspoloženi, tvrdi Rubi. Sa druge strane, svi ovi napori mogu biti potpuno uništeni ukoliko je u čitavu priču uključeno nešto više čaša vina nego što bi trebalo, takođe. Kako dodaje Nes Kuper, seksolog i savetnik za seks i veze u The Sex Consultant kompaniji, preterivanje sa alkoholom gotovo sigurno može uništiti bilo kakvo seksualno iskustvo.

Kako ona tvrdi: "Ukoliko planirate intenzivnu erotsku igru, pokušajte da ograničite količinu pića tako da ono posluži samo kao gorivo koje će upotpuniti čitavu senzaciju, ali vas istovremeno ostaviti u momentu". Na sličan način, Nesova upozorava da dobru ideju nikada ne predstavlja pokušaj seksa onda kada ste puni kao brodovi ili veoma gladni. "Kada nemamo energiju, mi ne možemo pružiti svoje pune performanse tokom seksa. Seks je fizička aktivnost i nama je potrebna hrana kako bismo je izveli." Sa druge strane, kada smo previše jeli, seks postaje težak kao kopanje kanala.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group