BEJNOVKA – najbolja jakna za jesen 2019

Ako želite jaknu koja će unaprediti vaš stil i koja će vas istovremeno utopliti i zaštititi od hladnog vremena, onda je ovo savršeni izbor za vas...

Jesen je vreme kada naše stvari u garderoberu moramo zameniti toplijim i debljim i kada nam jakna postaje glavno oružije u borbi protiv vremena. Međutim, šta je to što jaknu čini savršenom za jesenje doba?

Prvenstveno, dobra jakna mora da bude topla, da vas šiti od vetra i kiše, ali da istovremeno unapređuje vaš stil i da učini da budete pravi šmeker za kojim će se okretati glave. Iako na raspologanju imamo različite tipove jakni kao što su parke i bomber modeli, mi smo otkrili jaknu koja nije toliko česta, a koja je toliko dobra da će vam jesen zbog nje postati omiljeno godišnje doba.

Naš verni čitalac, Stefan Koman, usmerio nam je pažnju ka jakni koju je on simpatično nazvao BEJNOVKA, po popularnom negativcu iz Betmen stripova i filmova. Ako ste gledali film „Dark Knight Returns“, onda verovatno znate o kojoj jakni je reč.

via GIPHY

Ova kožna jakna postavljena je iznutra toplim vunenim materijalima koji drže konstantnu temperaturu tela i koji ne dozvoljavaju da jaki verovi utiču na vas. Koža sprečava da budete zaštićeni i od kiše, a velika kragna pruža priliku da se potpuno zaklonite i „ušuškate“, tako da ćete se u ovakvoj jakni osećati vrlo pijatno.

Ono što nas je posebno izenadilo jeste retro izgled jakne koji ima „steampunk“ dizajn koji će se sjajno uklopiti sa dubokim čizmama, kanađankama, i kožnim cipelama, tako da ovu jaknu možete nositi uz sve i na svim prilikama, jer ćete sa njom, jednostavno izgledati sjajno.

Pogledajte galeriju ako želite da vidite kako ovaj stil jakne izgleda, a ako vam se svidi onda je potražite u radnjama, jer je vrlo popularna i sigurni smo da ćete uspeti da pronađete model koji vama u svakom pogledu odgovara.

Foto:Pinterest

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group