Trend - Moda

Hugo Boss predstavio prvo VEGANSKO odelo

Popularni modni brend napravio još jedan veliki korak u očuvanju planete...

Hugo Boss je prvi put u svojoj istoriji uspeo da predstavi i napravi odelo bez upotrebe ijednog životinjskog proizvoda. Ovo odelo kreirano je sa ciljem da pomoviše zaštitu životinja i planete i da pokaže da se ovakve stvari mogu praviti bez korišćenja životinjskih prozivoda i ubijanja.

Vuna, konjska dlaka i svila nisu u upotrebi kod veganskih stvari i pažnja se usmerava samo u koriščenju veštačkih vlakana. Mnogi će pomisliti da je onda reč o štetnim sintentičkim materijalima, ali Hugo Boss se trudi da kreira i napravi novu tehnologiju i da usavrši nove materijale koji će simuilirati životinjske i koji če biti daleko zdraviji i prijatniji od sintetičkih.

Hugo Boss odela će se sada kreirati od sertifikovanog evropskog platna, dok se iz slavne modne kuće nadaju da će i drugi brendovi pratiti njihove stope. Vegansko odelo je deo njihove Responsible Tailoring kolekcije, a dostupno je u bež, tamno plavoj i crnoj boji, sa cenom od 895 dolara.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group