Adidas je dokaz da trenerke ne izlaze iz mode

Već neko vreme, nošenje uparenih kompleta gornjeg i donjeg dela trenerki, bolje je ostaviti penzionerima i ljudima u staračkom domu ili pravim atletama...

Međutim, stvari su se brzo preokrenule i odjednom, trenerke više nisu namenjene samo njima. Da li ovo možemo prepisati nostalgiji ili poslednjim atletskim dostignućima velikih sportista, možda jednostavnom stavu da ove godine sve ide, ali iznenada, kompleti trenerki jednostavno deluju kao prava stvar. Ukoliko se opredelite za ovakav pravac, možete podići celokupan stil sa redizajniranim modelom legendardne trenerke kompanije Adidas.

SST predstavlja skraćeno ime, naravno, iza "Superstar" linije, koja donosi klasičan izgled sa tri linije i uvodi ga u modernu eru. Ovaj komplet može biti veoma lako rasparen i nošen pojedinačno, ali zaista, daleko je zabavnije kada su oba dela zajedno. Sada ćemo vam objasniti zašto je nova verzija ikonične linije vredna mesta u vašem plakaru.

Donji i gornji delovi trenerke postaju sve moderniji i mogu biti uklopljeni sa gotovo svim vrstama stilova. Prema tome, kupovina kompleta čiji se delovi potpuno uklapaju, označava da na raspolaganju posedujete dva dela čije komponente možete nositi razdvojeno, odnosno imate dva odevna predmeta koje svaki čovek sa stilom mora posedovati.

Ovakva vrsta mešanja i uklapanja vibracija, ili kako god to želite da nazovete, upravo je ono što oblačenje muškaraca ove godine čini interesantnim. Gornji deo nove/stare Adidas trenerke možete nositi sa parom farmericama. Donji deo ovog kompleta možete upariti sa majicom ili teksas jaknom za prelazni period. Sa druge strane, kada to poželite, nosite ih zajedno, što predstavlja ultimativni izbor.

Nošenje kompleta trenerke ne predstavlja malu stvar. Ono se, u običnom žargonu, vezuje za aktivnost, pokret, deklarisanje da znate šta se dešava i sve što radite, radite sa dobrim razlogom. Ovakav stil nije za one koji nisu spremni da budu drugačiji, ali ukoliko volite da kanalištete vibraciju „stare škole“, od ovog kompleta nove Adidas linije, ne postoji bolji način da istaknete njene zastave.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group