Adidas Originals nastavlja saradnju sa japanskom kompanijom Neighborhood

Poznata modna kompanija Adidas Originals je objavila da će i ove godine nastaviti saradnju sa starim partnerima - japanskom kompanijom Neighborhood, sa kojima su protekle godine kreirali jako uspešnu kolekciju.

Adidas Originals i ove godine nastavlja saradnju sa japanskim brendom Neighborhood. Nastavljajući upravo tamo gde su stali predhodne godine, u kolekciju za proleće 2015 ubacuju modele koji su kreacija dva različita stila – sportskih opuštenih modela i motiva ulične, urbane mode.

Cela kolekcija je jako bogata različitim temama pa se u njoj mogu pronaći patike retro izgleda, čiji dizajn je ponovo u trendu, jakne sa minimalističkim pristupom, kao i majice sa kratkim rukavima različitih grafičkih izraza. Nova kolekcija, nastala iz plodne saradnje ove dve svetski poznate kompanije, svojim udobnim i jednostavnim kreacijama budi nostalgiju kod kupaca i prosto zrači savršenim balansom boja, komfora i estetike.    

P.Ć.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group