Zašto baš vozači BMW modela da budu najgori na svetu?

Automobilski pejzaž je gotovo nepregledan, a kao takav uz sebe je povukao i nekoliko stereotipa...

BMW SAD brend odlučio je da iskoristi jedan od najpoznatijih kako bi se našalio sa svojim kupcima, istovremeno isporučujući veoma važno obaveštenje javnosti.

Proizvođač automobila iz Bavarske, koji je i u prošlosti uspevao da zadivi svet svojim humorom, odlučio je da podseti vozače da koriste svoje migavce. Iako ovo ni u kom slučaju nije kontroverzna izjava, odmah ju je veoma lako povezati sa tvrdnjama da su vozači BMW modela najgori na svetu i stereotipom da je njihovo nekorišćenje skretne signalizacije dobro poznato.

Naravno, humor nije izgubljen ni u okviru zajednice i hordi pratilaca kompanije BMW, tako da je post dobio 731 lajk koliko odmah, zajedno sa 77 linkova i 172 retvitova. Ljudi se definitivno dobro zabavljaju, a ovo nije prvi put da BMW pokreće lavinu javne zabave. Nemački brend je postao popularan zbog svojih šala upućenih konkurentskoj kompaniji Audi, sa kojom je razmenjivala škakljive primedbe na društvenim mrežama i bilbordima u prošlosti.

U međuvremenu, za sve vlasnike BMW modela u Americi koji su ostali zbunjeni nakon ovog tvita, kompanija navodi da se migavcima upravlja upotrebom ručice na levoj strani volana, dok sve ostalo mogu naučiti u videu koji možete videti ispod.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group