AMI i PUMA donose pozitivne vibracije za proleće 2022.

Za stopama saradnje sa muzičkom kućom Maison Kitsuné, kompanija Puma ostvarila je partnerstvo sa drugim pariskim brendom AMI, sa kojim će kreirati širok opseg jednostavnih i komfornih komada za svakodnevnu upotrebu...

Na prvi pogled, svi koji poznaju rad francuskog modnog brenda mogu prepoznati njegove detalje putem upotrebe kvalitetnih materijala i nonšalantnog, komfornog pariskog kroja. Plisirani šortsevi poseduju kutijasti kroj koji se proteže ispod kolena, dok su rukavi majica produženi i stilizovani sa roll-up izgledom.

Dukserice dolaze u zelenoj nijansi, debelih kanapa na kapuljačama i usko strukiranih donjih ramfli, a svetlobraon trenerke nude slojevitu opciju, koja može biti kreirana bez preteranog napora. Ostali komadi odeće i akseosari uključuju nonšalantne dukserice, polo majice, pantalone, sportske torbe, kape i kačkete.

U čitavu kolekciju uvedene su i klasični modeli Suede Crepe, Slipstream Lo i nedavno izbačena serija Suede Mayu patika kompanije Puma, namenjenih kompletiranju celokupnog, uniformisanog izgleda. U našoj galeriji možete videti novu PUMA x AMI  SS22 kolekciju, namenjenu proleću 2021. godine, koja će se pojaviti u svim AMI prodavnicama od 16. i putem zvaničnog sajta kompanije Puma do 19. marta.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group