Bentley lansira novu kolekciju za ljubitelje trka

Bentley je upravo predstavio sasvim novu Motorsport kolekciju, koja sadrži aksesoare i sportske komade visokih performansi, koji su originalno razvijeni za njihove trkače…

Nova kolekcija proslavlja živahnost trkanja i daje ljubiteljima moto-sportova priliku da nose iste komade koje koriste vozači koji se nadmeću i predstavljaju Bentley na takmičenjima širom sveta. Sa praktičnim i stilskim kreacijama, nova linija sadrži mnogo toga – preko torbi i privezaka za ključeve, pa sve do flašica za vodu, šolji i kišobrana sa trkačkom tematikom. Kolekcija je testirana na Silverstone stazi po prvi put ove godine od strane britanskog vozača, Seba Morisa, koji je osvojio britanski GT šampionat 2017.godine, sa Bentley Continental GT3.

Torbe su dobile svež dizajn inspirisan liverijom još jednog uspešnog Continental GT3, koji su vozili Džuls Gunon, Džordan Peper i Maksim Sule, a koji je osvojio dvanaestočasovnu Bathurst trku ranije ove godine. Svaka torba na sebi nosi #BringTheThunder haštag, kao podršku trkačkim timovima Bentley brenda.

Bentley’s Motorsport Pullsbag sadrži Racing Green i Living Green akcente, sa dvostrukim učkurima i ojačanim otvorima zarad optimalne izdrživosti, dok je nova Motorsport Weekend torba kreirana od otporne tkanine, koja je takođe finiširana Racing Green, ali je dobila zaštitnu, gumiranu sivu bazu.

Naš omiljeni komad je verovatno novi Bentley Motorsport Rucksack, koji je dobio postavljenu sekciju za više zaštite i savršen je za poslovne ljude ili školarce, sa različitim džepovima za sve gedžete i dovoljno mesta za laptop ili tablet.

Ear Defenders su još jedan sjajni dodatak ovoj kolekciji, a posebno su dizajnirani kako bi zaštitili sluh vaše dece od buke najmoćnijih motora na trkačkoj stazi. Finiširani Living Green bojom, ovi štitnici su dekorisani ikoničnim Bentley Motorsport logoom.

Još jedan aksesoar koji je prosto nezamenljiv za dan na stazi, ali i svakodnevni život, lako može biti Bentley Motorsport flaša za vodu, koja ima volumen od 500 ml. Deo kolekcije je takođe i Bentley Motorsport kišobran, kao i mali GT3 privezak za ključeve.

Čitava kolekcija se već sada može kupiti.

Lux Life

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group