Mango Man predstavlja novu kolekciju za proleće/leto 2022.

Za proleće ove godine, Mango Man predstavlja Wardrobe Reset, novu kolekciju muške mode koja sažima sve što je trenutno u trendu po mišljenju španskog brenda...

Sudeći prema Mango brendu, ovog proleća najbolje je početi ispočetka, sa svežim komadima odeće kako bismo potpuno promenili naš svakodnevni izgled u novoj sezoni. Boje iz bež porodice preuzimaju glavnu ulogu, omogućujći bogatim plavim nijansama da se uklope na savršen način.

Zang Venhui predstavlja glavno lice ovosezonske Mango Man nove kolekcije, predstavljajući najnovije komade španske modne kuće koji stižu na tržište. U studijskom projektu, kineski model predstavio nam je osnovne Mango komade za svakodnevnu upotrebu, kreirane posebno za 2022. godinu. Stvaranje odličnih svakodnevnih komada odeće predstavlja glavni cilj kompanije Mango, koja je svu pažnju posvetila održavanju stvari jednostavnim, sa glavnim uzdanicama u najpopularnijim odevnim predmetima kao što su majice i dukserice.

Međutim, kada Mango Man pomeša svoje nove esencijalne komade sa ležernom odećom koja dolazi sa vrha liste, kao što su pamučne košulje i polo majice na pruge, između ostalog, španski modni brend nudi dizajnerska rešenja koja mogu biti sa lakoćom nošena u svim prilikama. Mango takođe pruža jaku stilsku notu klasičnim kaputom, dok duksevi i teksas farmerice, sa druge strane, pružaju kranje dobrodošle dodatke predstojećoj letnjoj sezoni.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group