Trend - Moda

McLaren i Castore najavljuju sportsku kolekciju

Britanski gigant Mclaren i brend sportske odeće Castore nedavno su se udružili i najavili fenomenalnu kolekciju. Ona se sastoji  od muških komada sportske odeće, a ansambl je izrađen od laganih materijala za poboljšanje performansi.

Inspirisani McLarenovom dizajnerskom estetikom, komadi iz kolekcije su predstavljeni kako bi ponudili optimalnu udobnost i stil. Paleta se sastoji od pamučnih majica i  odeće idealne za osnovni trening i fitnes. Svaki komad karakterišu vrhunski materijali, otpornost na miris, četvorosmerno istezanje i jedinstvena mrežasta konstrukcija za poboljšanu ventilaciju.

Tom Bihon, ko-osnivač kompanije Castore, rekao je, „Castore je oduševljen saradnjom sa proizvođačem luksuznih superautomobila, McLarenom, jednim od najcenjenijih luksuznih i tehnoloških brendova na svetu, poznatim po pomeranju granica inovacija. McLaren Automotive i Castore dele duboku posvećenost tehničkoj izvrsnosti i korisnosti proizvoda, a naša prva ekskluzivna kolekcij odražava upravo to. "

V.P.

  • Ključne reči: 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group