Apple i Hermes predstavili novu seriju satova iz serije 6

Tu je nova paleta boja za kaiševe, zajedno sa novom zaštitnom maskom...

Tehnički gigant Apple i francuska luksuzna kuća Hermes predstavili su prvi Apple Watch Hermes pre otprilike pola decenije. Ovog septembra predstavljeno je novo poglavlje te saradnje sa Apple Watch Hermes Serijom 6, koja ponovo kombinuje Appleovu tehnološku stručnost sa Hermesovom ikonografijom satova i ukusom za stil.

Apple Watch Hermes Series 6 sada ima novu paletu boja za kaiševe satova. Ovi novi tonovi uključuju „piment, orange, ambre, bambou, navy and anémone“ nijanse. Sledeća nova karakteristika je potpuno prilagodljiva zaštitna maska Hermes Circulaire sa brojnim unapređenjima koja podržavaju svaki životni stil.

Na kraju, predstavljen je i specijalan kaiš koji dolazi u boji kože za dva reda proštepanih linija koje su kreirane u znak konjičkih trka. Ovakvi satovi nosili su se na starim konjičkim trkama i džokeji su koristili svoje satove kako bi merili vreme i gledali koliko se unapređuju.

Cena ovih satova još uvek nije poznata, kao ni datum kada će se pojaviti u prodaji.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group