SWATCH predstavlja novu kolekciju satova

Nakon što je pre nedelju dana otkrio saradnju sa japanskom markom ulične odeće BAPE, Swatch je konačno objavio detalje oko najnovijih satova u svojoj liniji Big Bold. Tri nova i uzbudljiva dizajna satova naći će se na tržištu 6. avgusta.

Ova kolekcija dizajnirana je od velikih ikreatoraza još veće ličnosti - u poslednjoj saradnji Swatch X BAPE biće prikazana tri sata koja se nazivaju Tokio White Multi Camo, Tokio Black Multi Camo i Tokio Grey Multi Camo.

Satovi imaju raznobojne otiske na kaišima koji predstavljaju jedinstvenost ljudi, mesta i kultura povezanih putem Big Bold linije. Kako bi odali počast gradu  u kojem je BAPE kompanija rođena, satovi sadrže oznake 'Tokio'.

Die-hard fanovi takođe mogu da očekuju veoma ograničen set satova, koji će biti drugačije dizajnirani i koji će posedovati suptilno modifikovane detalje kako bi bili dodatno iznenađenje.

Kolekcionarska kolekcija Swatch X BAPE biće dostupna u prodavnicama  od 6. avgusta, tako da treba još malo da sačekate, ako želite da se častite nekim od ovih novih modela.

foto:Hyperbest

V.P.

  • Ključne reči: 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group