Kako da nosite patike i odelo

Otkrićemo vam tajnu koja će vam pomoći da savršeno kombinujete omiljene patike sa elegantnim odelima...

Cipele možda spadaju u najelegantniju obuću, ali one definitivno nisu najudobnije. Patike su sa razlogom najpopularnija vrsta obuće, jer su udobne, lagane i jer se mogu nositi u različitim prilikama. Zbog toga mnogi muškarci počinju da koriste patike i u svečanim prilikama i kombinuju patike sa odelima. Međutim, ponekad ova kombinacija može da izgleda smešno i neprivlačno, pa vam zato dajemo nekoliko saveta koji će vam pomoći da napravite sjajnu kombinaciju odela i patika.

Pokušajte da odaberete odelo koje će odgovarati vašem karakteru. Slobodno se poigrajte sa bojama i šarama, jer i proleće je doba koje donosi šarenilo posle bele zime. Trudite se da izbegnete poslovan izgled, zbog toga izbegavajte crna tamna odela. Pokušajte sa svetlo plavim, zelenim i bordo bojama. Košulja vam u ovoj kombinaciji igra važnu ulogu, jer kao što znate, proleće može biti vrlo mešovito kada su u pitanju temperature. Često će vam se dešavati da ćete morati da skinete vaš sako, a kada se to desi, vaša košulja postaje udarni modni detalj. Trudite se da vam košulja bude moderna i da se slaže sa vašim odelom. Ne dozvolite da se košulja previše ističe od odela, neka jednostavno bude u lepoj i modernoj harmoniji.

Patike su od velikog značaja u ovoj odevnoj kombinacij, jer one naglašavaju da niste na poslovnom sastanku. Patike razbijaju poslovnu i strogu monotoniju koje nekada odela mogu da stvore. Patike treba da vam budu stilizovane i da se lepo uklapaju uz vaše odelo. Izbegavajte previše sportske tipove patika, jer će se previše razlikovati od odela. Trudite se da to budu plitke patike koje su mešavina sportskog i elegantnog izgleda.

Međuitm, ono što morate zapamtiti jeste da se patike moraju uklapati sa barem jednim elementom koji se nalazi na vama. Najbolju kombinaciju ćete postići ako uklopite boju patika sa bojom košulje, dok vaše odelo može da pravi kontrast. Takođe, patike možete uklopiti i sa kravatom i na taj način napraviti stil koji će odskakati od drugih.

Pogledajte galeriju kako biste videli kako to rade muškarci sa Instagrama:

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group