Trend - Stil

Roland Iten R60: Sat u kopči na kaišu

Roland Iten je kompanija koja se specijalizovala za proizvodnju luksuznih aksesoara za muškarce, a nedavno je predstavila novi projekat - R60 Diablo Belt Buckle...

Ova kopča na kaišu u sebi krije najkvalitetniji švajcarski sat, a dizajn je nastao kao rezultat saradnje sa ekspertom za nakit - Claude Sfeir, obzirom da u sebi sadrži izuzetno retki dijamant od 60.66 karata.

Sama kopča je neverovatan komad pažljivog inžinjeringa, a sastoji se od čak 109 zasebnih komponenti – od kojih je svaka napravljena od 18-karatnog zlata, platine ili najkvalitetnijeg titanijuma tipa 5.

„Kamen“ od 60.66 karata je brilijantno oblikovan dijamant koji potiče iz Golconde u Indiji, a upravo on je sastojak na ovoj luksuznoj kopči za kaiš koji nosi naziv Diablo. Sa svojim unikatnim izgledom, i prelepom kombinacijom braon i narandžaste boje, ovaj dijamant će zagarantovano privući svačiju pažnju.

Kao i drugi proizvodi Roland Iten kompanije, i  R60 Diablo Belt Buckle je proizvedena od najfinijih delova koristeći tradicionalne švajcarske tehnologije, pa proizvođači garantuju da će trajati nekoliko životnih vekova.

P.Ć.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group