Navike dobro obučenih muškaraca

Više slika

Više slika

Šta je to što neke muškarce odvaja od drugih?

Lako je uočiti dobro obučenog muškarca od onog koji se i ne može pohvaliti svojim stilom, ali šta tačno odvaja ove muškarce od drugih? Da li su to skupocene stvari ili je nešto sasvim drugo u pitanju?

1. Tačno znaju kako žele da izgledaju

Ako želite da budete dobro obučeni onda morate da imate već razvijeni stil koji pratite. Ne možete skakati sa stila na stil, jer ćete tako na sebe „nabacati“ različite odevne aksesoare koji će od vas napraviti sve samo ne lepo obučenog muškarca.

2. Planiraju šta će da obuku

Ako pre polaska na posao, rano ujutru tražite stvari koje ćete da nosite verovatno ćete iz vašeg doma izaći u nekom mešovitom izdanju. Ali ako želite da ostavite utisak, onda veče pre posla odredite šta ćete ujutru nositi. Ovo vam ostavlja vremena da lepo razmislite i da ukopite svoje stvari.

3. Trude se da uklope stvari

Iako uklapanje stvari više pripisujemo ženskom polu, ovo bi trebalo da rade i muškarci. Iako neke stvari mogu da se kombinuju, morate se potruditi da zadržite kontinuitet, pa ako nosite trenerku, sigurno nećete nositi sako ili neku kožnu jaknu koja se u taj stil ne uklapa. Vodite računa i o vašoj obući pa cipele nosite sa elegantnim stvarima iz vašeg garderobera, a patike ostavite za ležernije izlaske.

4. Kupuju i online

Ponekad u buticima ne možete pronaći sve što poželite. Oni koji stvari proveravaju i otkrivaju preko interneta mogu naći sjajne aksesoare koji će im poboljšati stil. Iako Srbija prati sve nove modne trendove, preko interneta ponekad možete kupiti nešto prvi.

5. Pažljivo peru svoj veš

Iako većina muške populacije misli da je pranje stvari jednostavno i da tu nema mnogo nauke, to je greška. Odeću pre pranja treba sortirati po boji i tipu, kako bi se izbegle fleke, propuštanje boja i omogućilo bolje pranje. Ove „sitnice“ itekako utiču na vaš stil.

6. Ne boje se da obuku odelo

NIšta toliko ne govori o vašem stilu kao elegantno i moderno odelo. Muškarci koji vole odela to dobro znaju.

7. Posećuju krojača

Nije samo dovolno da nosite odelo. Ono mora da vam savršeno odgovara, ako želite da postignete savršen stil koji će svima izmamiti osmeh. Zbog toga su krojači veoma važni. Odelo direktno iz prodavnice vam sigurno neće potpuno odgovarati, pa ga morate korigovati.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group