Fun - Video klipovi

VIDEO: Evo kako se prave LEGO lutke

Lego kockice su omiljena zanimacija mladih, ali i starijih...

Od 4-99 godina, stoji na kutijama Lego kockica, što nam govori da su ove kocke pravljene za svakog. Kao klinci obožavali smo da pravimo kule, gradove i da se igramo za ovim kockicama, a kao odrasli imamo malo veće aspiracije i konstruišemo kompleksne projekte.

Lego kompanija se tokom godina pretvorila u veliku industriju koja ima mnogobrojne i masivne fabrike koje svakog dana proizvedu na hiljade i hiljade ovih kockica. Mi vam ovoga puta pokazujemo kako se u Lego fabrikama kreiraju lutke koje se dugi niz godina ni malo nisu promenile.

U ovim fabrikama se za samo sat vremena prozivede 23.000 glava, 8000 tela i na hiljade ruku i nogu. Lutkice prolaze kroz različite procese sklapanja, koje obavljaju programirani roboti, a u zavisnoti od vrste Lego paketa, lutke se farbaju i selektuju kako bi odgovarale različitim kompletima.

Pogledajte video klip i zavirite u fantastičan proces kreiranja ovih lutki, a kada sledeći put budete sklapali vaš omiljeni projekat, setite da i vaš Lego set potiče iz ovih futurističnih fabrika.

 

  • Ključne reči: 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group