Momak proveo 24 sata u kadi sa koka kolom i evo šta mu se desilo

Zbog ovog eksperimenta, on je morao da kupi 820 litara popularnog gaziranog pića...

Sigurni smo da ste bezbroj puta slušali o koka kola mitovima koji uglavnom govore o razarnom dejstvu koje ovo piće ima. Mnogi su potapali komade mesa u ovo gazirano piće, kao i zube i dolazili do zaključaka da koka kola uništava i dovodi do ubrzanog raspadanja. Takođe su mnogi eksperimetni pokazali da koka kola uspešno otklanja rđu, što po mnogima dokazuje njeno razarajuće i štetno dejstvo.

U drugu ruku, postoje i oni koji „brane“ ovo piće govoreći da je naša želudačna kiselina mnogo gora i jača od koka kole i da bi se stvari koje su potopljene u koka kolu mnogo brže i gore rastvorile u želudačnoj kiselini, koja isto tako neutrališe i dejstvo koka kole.
Međutim, sada je na red došao i novi eksperiment. Momak kojeg ćete videti na klipu odlučio je da se ceo potopi u koka kolu i da u njoj provede 24 sata. On je u staroj kadi u podrumu sipao 820 litara koka kole i tako ležao u njoj puna 24 sata.

Kada je izašao bio je šokiran jer je njegovo telo promenilo boju. Ipak, posle nekoliko dana, koka kola se skinula sa njegove kože i on je bio potpuno normalan i neozleđen.

Pogledajte video klip:

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group