Dubler koji je izabrao pogrešnog glumca

Neverovatna transformacija Krisa Hemsforta se nastavlja, dok se glumac priprema za snimanje četvrtog Thor filma...

Glumac će verovatno biti i deo budućeg projekta biografije Hulka Hogana, ali njegov strahoviti napredak postao je pravo breme njegovom dubleru, koji svim silama pokušava da isprati svog kolegu.

U jednom intervjuu datom australijskim medijima, Hemsvortov telesni dubler Bobi Holand Hanton, star 33 godine, otvoreno je pričao o izazovima sa kojima se susreće prilikom sve napornijih treninga trideset sedmogodišnjeg akcionog heroja.

Upitan na temu viralne fotografije na kojoj Hemsvort pokazuje svoj biceps okrećući kamionsku gumu tokom treninga, Haton se našalio i rekao: “Poslao sam mu poruku i bio u fazonu, hvala ti puno druže, sve će biti još teže ovoga puta.”

Haton je dodao da njegov trening takođe zahteva i promenu načina ishrane i kompletno drugačiju dijetu. “Mi smo na istom režimu. On je sada veći nego ikada, tako da i ja moram postati krupniji nego što sam ikada bio u svom životu”, izjavio je dubler. “Svaka dva sata moram jesti. Ovo je postalo pravo mučenje, jer više ne uživam baš svaki put u hrani.”

Haton koji je bio dubler brojnim zvezdama kao što su Henri Kavil i Rajan Rejnolds, opovrgao je nedavne glasine vezane za navodnu Hemsvortovu ozbiljnu povredu leđa, zadobijenu na snimanju Thor: Love and Thunder filma.

“Nošenje dodatnog tereta u svakodnevnom životu predstavlja strašnu stvar za ligamente”, rekao je Haton, “ali on je potpuno dobro, pogledajte ga samo, pretvorio se u čoveka planinu.”

Thor: Love and Thunder nastavak popularne franšize zakazan je sa premijernim predstavljanjem za maj mesec 2022. godine.

N.Đ.

Izvor: Men’s Health

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group