Džad Lou kao Kapetan Kuka u novom filmskom izdanju Petra Pana

U nedavnoj izjavi štampi, kompanija Disney potvrdila je produkciju filma o Petru Panu, koji će zvanično biti prikazan direktno na Disney+ platformi, ali za sada nije određen tačan datum ovog strimig izdanja...

U novom filmu pojaviće se Aleksander Moloni kao Petar Pan, Ever Anderson - ćerka Mile Jovović i Pola Andersona - kao Vendi i Jara Šahidi u ulozi Zvončice. Ostala postava uključuje Džad Loa u roli Kapetana Kuke i Džina Garfina kao Smia. Dodatno, Alisa Vapanatah, glumica iz Cree, poreklom iz Alberte, pojaviće se u ulozi Tajger Lili.

Novi živi akcioni film Petar Pan režiraće Dejvid Loveri, zajedno sa Tobijem Halbroksom i Džimom Vitakerom - A Wrinkle In Time - u producentniskim stolicama, koji će sarađivati zajedno sa Džoom Rotom, zaduženim za naslov Maleficent: Mistress of Evil.

Prvi put objavljen 1911. godine, roman Peter & Wendy pisan je od strane J.M. Berija i priča priču o dečaku Petru Panu, koji nikada ne odrasta i sreće Vendi Darling, nakon čega zajedno sa njenom braćom Džonom i Majklom kreće na magično ostrvo Neverlend. Na ovom mestu deca upoznaju ostatak Panovih prijatelja i zajedno kreću u veoma opasne avanture usmerene protiv Petrovog arhineprijatelja Kapetana Kuke.

Brojni drugi studiji kreirali su svoje verzije nemanjene velikim i malim ekranima, uključujući i Spilbergov naslov Kuka, u kom je ulogu ovog negativca imao legendardni Robin Vilijams. Ako se celokupna ideja ostvari prema planovima, Džad Lou će krenuti stopama Dastina Hofmana, Džejsona Isaka i Kolina Odonohjua kao glumaca koji su igrali ovog ikoničnog pirata.

Dodatno, pojedini izvori su naveli da se ovaj naslov ipak na kraju može pojaviti u bioskopima, nasuprot tvrdnjama da će krenuti rutom Disney Plus striming servisa.

N.Đ.

Ivor: 9GAG

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group